400 teosdiefthides

11-04-19 Συνάντηση Γαβρόγλου με τους απερχόμενους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τους απερχόμενους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης είχε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Υφυπουργός Μερόπη Τζούφη, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ηλίας Γεωργαντάς, η Διευθύντρια του Γραφείου του Υπουργού Νίκη Μουντζούρογλου και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Πολίτης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σπύρος Κωσταντάτος, Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Παναγής Κασσιανός, καθώς και συνεργάτες του Υπουργού. Απευθυνόμενος στους τέως Περιφερειακούς Διευθυντές, ο Υπουργός εκφράζοντας όπως είπε το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας, τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους τα δυόμιση χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Σας είμαι ευγνώμων γιατί υπήρξατε αποτελεσματικοί και λειτουργήσατε πάντοτε προς όφελος της δημόσιας εκπαίδευσης, σε συνθήκες δύσκολες, ανοίγοντας τον δρόμο της κανονικότητας στις εξετάσεις , στο άνοιγμα των σχολείων, στην καθημερινή εκπαιδευτική λειτουργία».

Ο κ. Γαβρόγλου επανέλαβε την κυβερνητική απόφαση ως προς τις διαδικασίες επιλογής των στελεχών της διοίκησης με αξιοκρατικά κριτήρια σε όλο τον δημόσιο τομέα (Διευθυντές Υπουργείων, Γενικοί Διευθυντές και Γενικοί Γραμματείς). Οι απερχόμενοι Περιφερειακοί Διευθυντές αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους επισημαίνοντας, όμως, ότι το Υπουργείο με κάθε τρόπο στάθηκε αρωγός στο έργο τους.

 

 

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top