ipourgeio 400px

16-08-24 ΝΕΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΣ Σ.Α.Ε.Κ. 

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (https://gsvetlly.minedu.gov.gr/) Οδηγοί Κατάρτισης για τις παρακάτω πειραματικές ειδικότητες και ειδικότητες με πιλοτικό πρόγραμμα: 

1. Στέλεχος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων (πειραματική - ΣΑΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού)

2. Στέλεχος Επιχειρήσεων Φιλοξενίας με εξειδίκευση στον Τομέα Διοίκησης Δωματίων (πειραματική - ΣΑΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού)

3. Στέλεχος Λιανικού Εμπορίου (πειραματική)

4. Στέλεχος Ψηφιακού Μάρκετινγκ στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο (πειραματική)

5. Ειδικός Εφαρμοσμένων Τεχνολογιών Χημικών και Μικροβιολογικών Αναλύσεων (πειραματική)

6. Τεχνικός Κρέατος και Κρεατοσκευασμάτων (πειραματική)

7. Διασώστης - Πλήρωμα Ασθενοφόρου (πιλοτικό πρόγραμμα)

8. Τεχνικός Συστημάτων Ανοικτού Λογισμικού (πειραματική)

9. Τεχνικός Αυτοματισμών Ναυτιλίας (πειραματική)

Σημειώνεται ότι οι Οδηγοί θα πιστοποιηθούν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μετά την ολοκλήρωση δύο κύκλων κατάρτισης και την αξιολόγηση της εφαρμογής τους από τα αρμόδια Συμβούλια Σύνδεσης με την Παραγωγή και την Αγορά Εργασίας (Σ.Σ.Π.Α.Ε.), με την τελική εισήγηση να παρέχεται από το Κεντρικό Συμβούλιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Κ.Σ.Ε.Ε.Κ.), σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθ. 41 του Ν. 4763/2020.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top