15-12-21 Προκήρυξη για την Ανώτατη  Σχολή Καλών Τεχνών

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών στη συνεδρίαση της στις 9.12.2021 αποφάσισε την πρόσληψη για το έτος 2022 συμβασιούχων διδασκόντων με μερική απασχόληση βάσει του π δ. 407/1980 για την κάλυψη των κάτωθι διδακτικών αναγκών, ως εξής:

Μία (1) θέση συμβασιούχου για τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος «Θεωρία του Χώρου και θεωρία της εικόνας» για το μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Εικαστικών Τεχνών».

Μία (1) θέση συμβασιούχου για τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος «Φιλοσοφία και Αισθητική των Μέσων» για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης» .

Μία (1) θέση συμβασιούχου για τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος «Διάδραση –Physical computing” για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης»

Μια (1) θέση συμβασιούχου για τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος της Γλυπτικής και συγκεκριμένα για το Μέταλλο.

Μία (1) θέση συμβασιούχου για τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος της Γλυπτικής και συγκεκριμένα για το Ξύλο.

Μια (1) θέση συμβασιούχου για τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος Ρerformance (Περφόρμανς)

Μία (1) θέση συμβασιούχου για τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος Σχέδιο-Αρχές Σύνθεσης.

Μία (1) θέση συμβασιούχου για τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος της

ζωγραφικής και συγκεκριμένα για την έρευνα και την μεθοδολογία στα εικαστικά.

Μία (1) θέση συμβασιούχου για τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος της

Ζωγραφικής.

Οσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και ενδιαφέρονται για την ανωτέρω θέση καλούνται να αποστείλουν ταχυδρομικώς ή ταχυμεταφορά στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών στην Διεύθυνση: Aνωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Σχολή Καλών Τεχνών, Τμήμα Εικαστικών Τεχνών, Πατησίων 42, ΤΚ 10682 Αθήνα, τα κάτωθι δικαιολογητικά αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (CD ή USB) από την Πέμπτη 16.12.2021 έως και την  Πέμπτη  30.1 2. 2021.

1.         Εντυπη αίτηση υποψηφιότητας όπου θα αναφέρεται υποχρεωτικά το mail και  το κινητό τηλέφωνο του υποψηφίoυ.  H  αίτηση μόνον απαιτείται να αποσταλεί και με mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mkatra@asfa.gr.  

2.         Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών σε 6 αντίγραφα, σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο της υπό πλήρωση θέσης (αποκλειστικά θα συμπεριλαμβάνονται στα 6 cd ή usb)

3.         Βιογραφικό σημείωμα και συνοπτικό υπόμνημα εργασιών (θα συμπεριλαμβάνονται στα 6 cd ή usb)  σε 6 αντίγραφα στα οποία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο.

4.         Επιστημονικές εργασίες σε 6 επίσης αντίγραφα (θα συμπεριλαμβάνονται στα 6 cd ή usb).

5.         Διδακτική εμπειρία σχετική με το επιστημονικό αντικείμενο (θα συμπεριλαμβάνεται στα 6 cd ή usb).

Ο Πρύτανης

Τρανός Νικόλαος

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top