27-09-23 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

3ο Χ.Λ.Μ. Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθήνας, Τ.Κ. 35100, τηλ. 2231060176, email: g-physio@uth.gr,  Αρμόδια:  Καπράνα Κωνσταντίνα

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Νευρολογική Φυσικοθεραπεία». (Αρ. Πρωτ.: 1966/23/ΓΠ2/1-09-2023, Φ.Ε.Κ. 2372/15-09-2023 τ. Γ΄

ΑΔΑ: 6ΞΒ1469Β7Ξ-Β3Μ, Κωδικός Ανάρτησης «ΑΠΕΛΛΑ»: APP36011

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Το γνωστικό αντικείμενο αφορά στο επιστημονικό πεδίο της φυσικοθεραπείας που πραγματεύεται τη φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση και θεραπεία νευρολογικών ασθενών. Το γνωστικό αυτό αντικείμενο δεν καλύπτεται πλήρως από τα υπάρχοντα μέλη. Υπάρχει μεγάλος αριθμός μαθημάτων και ωρών που εμπίπτει στο αντικείμενο αυτό και είναι βασική προτεραιότητα για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος και των υψηλών αναγκών της κλινικής άσκησης.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 23-11-2023.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΑΠΕΛΛΑ (http://apella.minedu.gov.gr) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) μηνών από την ημερομηνία του εγγράφου της ανακοίνωσης της δημοσίευσης της Προκήρυξης αυτής στον Ημερήσιο Τύπο μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλουν:

  1. Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  2. Αντίγραφο των πτυχίων και των τίτλων σπουδών τους. Αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής, θα πρέπει να φέρουν τις νόμιμες θεωρήσεις και να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις και τότε ακολουθείται η διαδικασία της παρ. 4 του άρθρου 304 με τα ειδικώς οριζόμενα στο άρθρο 307 του Ν. 4957/2022 (Α΄141), όπως αντικαθίστανται με την παρ. 2 του άρθρου 36 του Ν.5029/2023 (ΦΕΚ Α΄ 55).
  3. Βιογραφικό σημείωμα.
  4. Αναλυτικό Υπόμνημα για τα υποβαλλόμενα πρωτότυπα επιστημονικά δημοσιεύματα.
  5. Διδακτορική Διατριβή και άλλα επιστημονικά δημοσιεύματα.

Οι υποψήφιοι επίσης οφείλουν να αναρτούν στο Πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ και όλα τα απαραίτητα για την κρίση πρόσθετα δικαιολογητικά τα οποία πιστοποιούν τα προβλεπόμενα στο άρθρο 9 παρ. 1 και 2 του Ν. 4521/2018 (ΦΕΚ Α΄ 38) προσόντα εκλογής.

Η ως άνω αίτηση υποψηφιότητας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ. Η μη υποβολή της κατά τα ανωτέρω αίτησης εντός της ταχθείσης από την προκήρυξη προθεσμίας συνιστά λόγο απαραδέκτου της αίτησης.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί για τη συγκεκριμένη θέση υποχρεούται να καταθέσει:

  • Πιστοποίηση Υγείας για διορισμό, με προσκόμιση σχετικών ιατρικών πιστοποιητικών κατόπιν παραπεμπτικού εγγράφου της υπηρεσίας του Πανεπιστημίου που θα προβεί στην έκδοση της τελικής πράξης διορισμού.
  • Το πιστοποιητικό γέννησης θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία που θα προβεί στην έκδοση της τελικής πράξης διορισμού. Προκειμένου για πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποβάλλεται πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής του κράτους την ιθαγένεια του οποίου έχει ο υποψήφιος.
  • Το αντίγραφο Ποινικού Μητρώου δικαστικής χρήσης και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ θα αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία που θα προβεί στην έκδοση τελικής πράξης διορισμού.

                Με Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, οι υποψήφιοι δεσμεύονται ότι θα έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή θα έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές πριν την έκδοση της Πρυτανικής Πράξης διορισμού τους. Το κώλυμα της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού.

               Οι ανωτέρω πολίτες οφείλουν να υποβάλουν, εκτός των πιο πάνω δικαιολογητικών και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού A.E.I., ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας Γ1΄ επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της Ελληνικής γλώσσας.

               Η προκαλούμενη δαπάνη της οποίας το ύψος δεν μπορεί να προσδιοριστεί θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ειδ. Φορέα 19-250 ΚΑΕ 0251).

        

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top