Πρόγραμμα υποτροφιών από Πανεπιστήμια του Χονγκ Κονγκ σε Έλληνες σπουδαστές

Το Συμβούλιο Υποτροφιών Έρευνας του Χονγκ Κονγκ προσφέρει ένα Πρόγραμμα (Scheme) Υποτροφιών για Διδακτορικές Σπουδές στα Πανεπιστήμια του Χονγκ Κονγκ για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Το πρόγραμμα υποτροφιών (Scheme) έχει ως στόχο να προσελκύσει κορυφαίους διεθνείς φοιτητές, οι οποίοι θα κάνουν έρευνα και θα πραγματοποιήσουν διδακτορικές σπουδές στα παγκοσμίου επιπέδου Ερευνητικά Ιδρύματα του Χονγκ Κονγκ.

Η υποτροφία καλύπτει ετησίως, για χρονικό διάστημα τριών χρόνων από το ακαδημαϊκό έτος 2012/13:

1. HK$20,000 (περίπου US$2,600) μηνιαίως,

2. HK$10,000 (περίπου US$1,300) για έξοδα: διαλέξεων και μετακίνησης στο πλαίσιο της διδακτορικής έρευνας των υποτρόφων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 1η Δεκεμβρίου 2011.

Για την διαδικασία της αίτησης και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με τους υπεύθυνους του προγράμματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση  HKPF@ugc.edu.hk ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Scheme www.rgc.edu.hk/hkphd .

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top