29 01 16 ypologistika

 

Η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του ΥΠ.Π.Ε.Θ προκηρύσσει Διεθνή Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, σε ευρώ  (€), για την προμήθεια παροχής υπηρεσιών υποστήριξης και συντήρησης για τα αναφερόμενα στον ΠΙΝΑΚΑ Ι συστήματα υπολογιστικών υποδομών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.), συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας, και για τα τέσσερα τμήματα, 477.132,52 € χωρίς Φ.Π.Α. 23% ή 586.873,00 € με Φ.Π.Α. 23%, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης παράτασης των συμβάσεων που θα προκύψουν

 

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στην εφαρμογή ορίζεται η 28η Ιανουαρίου 2016 ημέρα Πέμπτη. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη του www.promitheus.gov.gr του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ ορίζεται η 7η Μαρτίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ.. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στην εφαρμογή. Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω του συστήματος βεβαιώνεται αυτόματα από την εφαρμογή με υπηρεσίες χρονοσήμανσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 6 του Ν. 4155/13 (120Α΄) και στο άρθρο 6 της Υ.Α. Π1/2390/21-10-2013 (2677Β΄).

 

Η παρούσα διακήρυξη απευθύνεται σε κατ' εξοχήν ειδικευμένες και ικανές επιχειρήσεις, οι οποίες, εφ' όσον αναλάβουν το παρόν έργο, είτε αυτοτελώς, είτε εν συμπράξει, πρέπει να έχουν την ικανότητα να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις αυτού.

 

Αναλυτικά το έγγραφο

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η είσοδος του κοινού στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00-15.00. Η είσοδος των Δικηγόρων στο κτήριο επιτρέπεται ελεύθερα με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανέναν χρονικό ή άλλο περιορισμό. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία του Κεντρικού Πρωτοκόλλου και στο Γραφείο Ενημέρωσης Πολιτών επιτρέπεται καθημερινά κατά τις ώρες 9.00-15.00. Η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται βάσει των παγίων ισχυουσών διατάξεων. Για την αποφυγή συνωστισμού εντός του εσωτερικού χώρου εξυπηρέτησης και αναμονής του κοινού, η εξυπηρέτησή του δύναται να πραγματοποιείται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση για την διευκόλυνση του κοινού αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, συνιστάται ιδιαίτερα η υποβολή αιτήσεων στο Κεντρικό Πρωτόκολλο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου protocol@minedu.gov.gr ή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-αίτηση, https://mydocs.minedu.gov.gr.

rss

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: Στον αριθμό 210 344 2000 (Στη θέση των τεσσάρων τελευταίων ψηφίων μπορούν να τοποθετηθούν τα τέσσερα ψηφία του εσωτερικού τηλεφώνου του γραφείου που σας ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ συμπληρώνοντας την φόρμα

Back to top